Glavni izbornik

 

Nakon što smo izvršili prijavu korisnika otvara se glavni izbornik za korisnika kojeg smo prijavili.

Possys - Glavni ekran

Glavni izbornik se sastoji od 12 gumbi. Svaki od gumbi se može aktivirati pomoću miša i pomoću tastature. U zagradi se nalazi i oznaka tipke na tipkovnici pomoću koje se određeni gumb može aktivirati npr. "F5" otvara obrazac "Dokumenti" (ako niste sigurni gdje se nalazi tipka "F5" na tipkovnici pogledajte izgled tipkovnice ). Zadnja tri gumba se pokreču strelicom miša ili tako da se tipkom "tab" obilježi željena tipka i pritisne enter.

Uvdje korisnik sam određuje da li će raditi npr kalkulacije ili možda unositi artikle ... Sam tijek programa se određuje upravo odabirom jedne od navedenih tipki. Npr. ako želimo izraditi neki dokument pritisnemo tipku "Dokumenti" i dobiti ćemo novi izbornik koji sadržava vrste dokumenata.

Važno je napomenuti da osim što se kroz program možete kretati na upravo spomenuti način , sve gore navedene opcije mogu se pokrenuti izborom istih u izbornicima u gornjem dijelu ekrana. Organizacija je uglavnom ista sem nekih sitnijih razlika u redoslijedu. Ujedno postoji još i dodatni izbornik za podešavanje parametara programa.

Dakle za daljnja uputstva izaberite jedan od gumbi prikazanih na gornjoj slici